19 Haziran 2015 Cuma

Kocaeli Gebze Nakliyat


By on 04:23

Kocaeli Gebze nakliyat lojistik sektöründe ihtiyaç duyulan tüm talepler için yeterli araç flosu ve profesyonel ekibi ile Yurtiçi ve yurtdışında nakliyat hizmetleri sunmakta. Firma uzun yıllardır sektörde oluşturduğu güven ve hizmet kalitesi ile tercih edilen isimlerin başında yer alıyor. Sıradan bir nakliyat firmasından beklediğinizden daha fazlasını Kocaeli Gebze nakliyat farkıyla karşılayabilirsiniz. Firma normal nakliyat firmalarından farklı olarak ağır nakliyat, lowbed taşıma ve geniş taşıma alanında teknik hizmet sunmaktadır. En ağır ve geniş yüklerde bile en profesyonel yükleme, montajlama ve taşıma hizmetleri vermekte.
Ağır nakliyat hizmetlerine ihtiyaç birçok sektörde süreklidir. İnşaat, sanayi, iş makineleri, büyük elektrik makineleri ve deniz araçlarının taşınması da lowbed taşıma sistemleri ile emniyetli bir şekilde taşınır. Yarı römork taşıma araçlarında bulunan uzun ve geniş çekme makineleri ile ağır tonaj yükler dünyanın her yerine güvenli bir şekilde götürülebilir. Kocaeli Gebze nakliye, vinç, tekne, trafo, yelkenli, köprü kirişleri, boru hatları, soğuk ve kuru gıda yükleri için özel tasarlanmış taşıma ve nakliye araçları ile gelen tüm taleplere cevap verecek güçtedir. Banka taşımacılığı, ofis, ev depolama gibi alanlarda Türkiye’nin her yerinde hizmet veren firma acil talepler için en yakın araç ve ekibi hizmet beklenen yerlere en hızlı şekilde gönderir.
Gebze Nakliyat firmaları ücretsiz ekspertiz hizmetleri ile taşınacak malzemelerin nasıl ve kaç kişilik bir ekiple taşınacağı konusunda önceden bir araştırma yapar ve yol güzergâhından yolculuk esnasında istenecek tüm yasal belgelere kadar her türlü detayı önceden hazırlar ve profesyonel bir yükleme sonrası sigortalı olarak taşıdığı malzemeleri adrese teslim eder. Firma hizmetleri bununla sınırlı değildir. Eğer firmanın montajlama talebi varsa bu konuda teknik bilgi ve eğitime sahip elemanlarla montajlama işlemini tamamlar. Özellikle soğuk gıda taşımacılığında araçların hijyen ve soğutma özellikleri tekrar kontrol edilir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmaları ile sektörde hak ettiği yere gelen firma hızla büyümeye devam ediyor. Dünyanın her yerinden firmanın web sitesine girerek teklif ve taleplerinizi yazarak gönderebilirsiniz.

Yazarız Biz

Yazarız Biz - Hertürlü konuda makale yazar.

0 yorum:

Yorum Gönder