1 Nisan 2015 Çarşamba

Nakliyatta Dikkat Edilmesi Gerekenler


By on 05:45

Kocaeli nakliyat gibi her zaman daha iyi hizmet vermek için çalışan ve kendini geliştiren her firma hangi sektör de olursa olsun gelişecektir. Bu her yerde her zaman böyledir. Müşteriler sizlere eşyalarını teslim ettiği zaman onları taşırken sararken veya araçlara yerleştirirken sizleri gözlemleyeceklerdir. Bu işlemleri yaparken onlara bir güven hissi verdiğinizde onlarında kafası rahat olacaktır ve bir sorun olmayacağını bilirler. Bu gibi durumlar her ne kadar önemsizmiş gibi görünse de aslında oldukça önemlidir ve dikkat edilmesi gereken konulardır. Nakliyat sektöründe dikkat edilmesi gereken konular şöyle ki;
  • Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi, kurutma makinesi ve camlı vitrinlerin balonlu naylonlarla özenli bir şekilde ambalajlanması gerekmektedir.
  • TV, dvd, müzik seti gibi aletler önce battaniyeye sarılıp sonra da uygun ebatlı kolilere konarak sıkıca bağlanmalıdır.
  • Tüm cam aksesuarların hava kabarcıklı naylonlara sarılıp özel fıçılara konması gerekmektedir. Mobilyaların bulundukları yerlerden söküldükten sonra ambalajlanması ve yeni yerlerinde yeniden monte edilmesi taşıma firmasının sorumluluğundadır.
  • Çiçekler kırılmayacak şekilde uygun kolilere konup sabitlenmelidir. Destan Nakliyat, sahip olduğu teknik donanım ve uzman personeli ile bütün bu işlemleri en kısa sürede ve kurallarına uygun bir şekilde gerçekleştirerek sorunsuz bir taşınma vaat etmektedir.

Yazarız Biz

Yazarız Biz - Hertürlü konuda makale yazar.

0 yorum:

Yorum Gönder